Održan VII Memorijal “Predrag Ilić-Prda”

 

memorijalni turnir predrag ilic otvorenjeU Sportskoj dvorani Ilijaš upriličen je VII Memorijalni turnir „Predrag Ilić Prda“, koji je organizovao Sindikat policije Kantona Sarajevo  - sindikalne organizacije PS Ilijaš. Turnir je otvorio komandir PU Ilijaš Irfan Nefić.

Elvir Šehić, predsjednik Organizacionog odbora sindikata MUP-a KS – V sindikalne organizacije PS Ilijaš zahvalio se svima koji su na bilo koji način doprinijeli i uzeli učešće da se nastavi tradicija duga sedam godina.

„Pripala mi je čast da se obratim u ime organizatora Memorijalnog turnira na kojem učestvuje 26 ekipa. Zahvaljujem se svima koji su nam pružili podršku u učesnicima koji daju na važnosti ovom događaju. Vjerujem da će turnir proći u najboljem redu“, kazao je Šehić.

Renata Ilić supruga pokojnog Predraga prisustvovala je svečanom otvorenju zajedno sa djecom.  Ovaj događaj je veoma emotivan za porodicu Ilić, uz izuzetnu zahvalnost svim kolegama i sugrađanima koji čuvaju sjećanje na Predara Ilića – Prdu.

memorijalni turnir predrag ilic pobjednicka ekipa„Prvi put sam smogla snage da se javno obratim i zahvalim policijskoj upravi Ilijaš, Predragovim kolegama i prijateljima koji su ovo pokrenuli, sindikatu i sponzorima koji pomažu da se ovaj turnir održava.  Naši životi su individualni, svi smo različiti, svi imamo svoje probleme ali i sretne trenutke. Nažalost dešavaju se i ovakve stvari kao što su našoj porodici. Ali nikada ne treba odustati ma koliko nešto u životu bilo teško. Nije sramota pasti, sramota je ostati ležati“, kazala je Renata.

Ove godine je nastupilo 26 ekipa, a pobjednik je ekipa "Crni labud" koja je u finalnom meču sjajnom igrom pobijedila ekipu Policijske stanice Novi Grad – Sarajevo.

Izvor: radioilijas.ba

Image

Adresa

Ul. 126. Ilijaške brigade, br. 16
71 380 ILIJAŠ

ID BROJ: 4200621930005
Depozitni račun
RAIFFEISEN BANKA : 1610000091470429

 ISO 9001:2015

Kontakt informacije

Tel:  +387 33 58 06 20
Fax: +387 33 40 05 05
Mail: info@ilijas.ba