Blog

Lattest News Aroud Business

OBAVIJEST O UVOĐENJU "GRAĐANSKOG SATA SA VIJEĆNICIMA" OPĆINSKOG VIJEĆA ILIJAŠ

    Obavještava se javnost da je Općinsko vijeće Ilijaš uvelo "Građanski sat sa vijećnicima" Općinskog vijeća Ilijaš.

Građani općine Ilijaš svoje zahtjeve mogu dostaviti lično na pisarnicu Općine Ilijaš ili sekretaru Općinskog vijeća Ilijaš ili putem e-mail adrese : Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Građani u svom Zahtjevu pored teme, moraju naznačiti ime i prezime jednog ili više vijećnika Općinskog vijeća Ilijaš sa kojim žele razgovarati.  

Ukoliko građani u svom Zahtjevu ne naznače ime jednog ili više vijećnika Općinskog vijeća Ilijaš sa kojim žele razgovarati, Kolegij Općinskog vijeća Ilijaš će odrediti vijećnika/e za taj Građanski sat.

     Termin za sastanke je svakog radnog petka, ukoliko ima prijavljenih građana, u principu u periodu od 14,00 sati do 16,00 sati, uz mogućnost da vijećnik i građanin dogovore i neki drugi termin koji im odgovara u sali Općinskog vijeća Ilijaš, III sprat zgrada Općine Ilijaš.

     Građanski sat se neće održavati u slučaju da je u navedenom terminu zakazano održavanje sjednice Kolegija ili Općinskog vijeća Ilijaš, o čemu će građani imati blagovremenu informaciju.  

Kontakt osoba: Ilda Kahriman, sekretar Općinskog vijeća Ilijaš

Telefon: 033/580-698

E-mail adresa: iOva e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Image

Adresa

Ul. 126. Ilijaške brigade, br.6
71 380 ILIJAŠ

Kontakt informacije

Tel:  +387 33 58 06 20
Fax: +387 33 40 05 05
Mail: info@ilijas.ba
opacity: 0;