Home Vijesti OŠ “Podlugovi” obilježila veliki jubilej – 20 godina rada
OŠ “Podlugovi” obilježila veliki jubilej – 20 godina rada PDF Ispis Email
Autor Nermina Avdukić   
Ponedjeljak, 23 Tra 2018 14:48

os podlugovi dan skoleBogatim kulturno-zabavnim programom, učenici i nastavnici OŠ „Podlugovi“, uz prisustvo mnogobrojnih gostiju, proslavili su veliki jubilej 20 godina rada – Dan škole. U okviru bogatog programa, video prezentacijom predstavljeni su mnogobrojni uspjesi učenika na raznim takmičenjima. Na samom početku programa, prisutnima se obratio direktor OŠ „Podlugovi“ Admir Abadžija, čestitajući svim uposelnicima i učenicima Dan škole.

„Danas obilježavamo 20. godišnjicu samostalnog obrazovno-odgojnog rada naše škole. Upriličili smo prigodan program. Također, organozovali smo i sportska takmičenja. Uručili smo i zahvalnice pojedincima i kolektivima koji su pomogli u cjelokupnoj realizaciji odgojno-obrazovnog procesa. Trenutno našu škola pohađa 501 učenik. Imamo 23 odjeljenja, odnosno 18 odjeljenja u centralnoj školi u Podlugovima, i u dvije područne škole Ljubnići i Lješevo po tri odnosna os podlugovi dan skole1dva odjeljenja. U područnim školama nastava je organizovana kombinovano dok je u centralnoj školi nastava organizovana tako da su učenici jedne sedmice prva smjena a sljedeće sedmice druga. Što se tiče vannastavnih aktivnosti, njih ćemo predstaviti danas putem prezentacije. Imali smo mnogo uspjeha. Posebno bih izdvojio 1. mjesto ekipno na Atletskom kupu KS. Treće mjesto ekipno osvojilo smo na takmičenju iz NUS-a. Koristim priliku da svim uposlenicima i učenicima čestitam Dan škole i zahvaljujem se gosima što su došli da podijelimo našu radost“, kazao je direktor Abadžija.

Jedna od zahvalnica uručena je i kolektivu 7. Policijske uprave Ilijaš koju je preuzeo komandir Amir Halilović. U obraćanju prisutnima, zahvalio se u ime PU Ilijaš i u svoje lično ime na zahvalnici koja im je uručena od strane menadžmenta OŠ „Podlugovi“. Komandir Halilović istakao je aktivnosti koje službenici PU Ilijaš realiziraju a u cilju što bezbjednijeg dolaska i odlaska djece iz škole, kao i ostvarivanje dobre saradnje između policijskih službenika i učenika.

Izvor: radioilijas.ba

 
OPĆINA ILIJAŠ
Strategija razvoja
Vizija razvoja
Vodić kroz općinu
Konkursi/Oglasi/Pozivi
Općinsko vijeće
Budžet
Javne nabavke
Plan kapitalnih investicija
Postavite pitanje
Uprava Općine Ilijaš
Mjesne zajednice
Projekat LIFE

E-REGISTAR
administrativnih postupaka

 

 

Javni poziv
 
 
 Prijavni obrazac
 
 
 
 
 

Informacija
o Kreditno Garantnom Fondu Serda

e-uprava
INFO

ADRESA:
126. Ilijaške brigade, br.6
71 380 Ilijaš

TELEFON:
+387 33 58 06 20

E-MAIL:
info@ilijas.ba

RADNO VRIJEME
07:45 - 16:15

RAD SA STRANKAMA:
08:00 - 16:00


 

Sve informacije o Vašim zahtjevima možete dobiti na Info Desk-u (Info Pultu) Općine Ilijaš.

Na Info Desk-u ćete dobiti detaljna upustva, vodiće za ostvarivanje Vaših zahtjeva, kao i tipske obrasce zahtjeva.

Info Desk se nalazi na ulazu u glavnu zgradu Općine Ilijaš.

Više informacija na:
Telefon: +387 33 58 06 20
E-mail: info@ilijas.ba

 

 

Program rada OV Ilijaš

pdfsmall
 Program rada Općinskog vijeća Ilijaš za 2019.godinu

Budžet Općine Ilijaš 2019
.

URBANISTIČKO-TEHNIČKI USLOVI ZA POTREBE RASPISIVANJA JAVNOG POZIVA U SVRHU DODJELE GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA ZA IZGRADNJU INDIVIDUALNIH STAMBENIH OBJEKTA NA LOKALITETU NOVO NASELJE "ALIĆA GAJ" 

Skica

Poster

BROJAČ POSJETA
'
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1177
mod_vvisit_counterJuče1604
mod_vvisit_counterOva sedmica1177
mod_vvisit_counterOvaj mjesec28185