Home Vijesti Svečanim obilježavanjem upriličen početak rada internet privredne platforme Bizcity
Svečanim obilježavanjem upriličen početak rada internet privredne platforme Bizcity PDF Ispis Email
Autor Nermina Avdukić   
Četvrtak, 05 Tra 2018 10:10

bizcity1U Biznis centru Općine Ilijaš sinoć je upriličeno svečano otvorenje internet privredne platforme Bizcity za pravne subjekte.

Halil Sulejmanović, direktor i osnivač poslovnog inkubatora SASE i vlasnik Bizcity-a kazao je kako ova platforma nudi novi koncept za privrednike na način da će ih povezati i omogućiti komunikaciiju koju još uvijek nemaju mogućnost pronaći na online platformama sa sličnim sadržajima.

"Platforma je koncipirana na način da će posjetioci imati mogućnost za zapošljavanje, tendersko poslovanje, marketing, interakciju, biznis vijesti i konsultantski servis. Poslodavci će biti vlasnici profila na Bizcity-u i to će im pružiti mogućnost međusobne komunikacije i saradnje što će unaprijediti njihovo poslovanje.


Mi u Bizcity-u smatramo da nema lošeg projekta. Bitno je koliko truda uložimo u projekat i koliko ozbiljno radimo na njemu. Kažu da projekat trebamo smatrati kao svoje dijete, ne kojem radimo, bizcity2odgajamo ga i ono raste zajedno sa nama. Svaka ideja i projekat može da bude uspješan. Od projekta pionira u oblasti virtualnih privrednih gradova cilj nam je postati respektabilna, stabilna i nezaobilazna destinacija modernog poslovanja"
, rekao je Sulejmanović.

Načelnik Općine Ilijaš Akif Fazli čestitao je mladom timu na kvalitetnoj ideji koja će doprinijeti ekonomskom razvoju Općine Ilijaš.

"Zadovoljstvo mi je da podržimo Halila i njegovu mladu ekipu. Pribojavao sam se kada otvorimo prostor Biznis centra koliko će njegovi kapaciteti biti iskorišeni. Razloga za brigu nije trebalo biti, jer se od otvorenja centra u njemu realizovalo nekoliko programa u vezi sa biznisom, poslovnim idejama i stvaranjem povoljnog poslovnog ambijenta. Sretan sam da je puno aktivnosti i inicijativa prije svega mladih ljudi, koji donose nove ideje. Odgovornost Općine za kreiranje povoljnog poslovnog ambijenata u potpunosti preuzimamo i bićemo podrška dobrim idejama. Također, budžet Općine Ilijaš oblikujemo i prilagođavamo kako bi pomogli realizaciji dobrih poslovnih ideja i programa", rekao je Fazlić.

bizcity4Bizcity je sačinjen od 12 platformi, odnosno 12 grana privrede, to jeste više grana privrede su grupisane po sličnosti u dvije do tri djelatnosti. Bizcity ima misiju da bude prva B2B platforma koja će raditi isključivo sa firmama koje tehnološki napreduju i razumiju ekonomske trendove. Težnja je u izgradnji internet identiteta kompanije korisnika i izgradnji online prisustva kroz grupisanje poslovnih korisnika u jedinstvene baze podataka.

Bizcity na ovaj način otvara mogućnost korisnicima za zapošljavanje radnika na novootvorena radna mjesta, tendersko poslovanje, grupisanje mikro, malih i srednjih preuzeća, aktivnu reklamnu kampanju te internet lice firme kroz profile koje navedena platforma nudi.

Potencijalni klijenti tim Bizcity-a mogu kontaktirati preko domena www.bizcity.ba, na kojoj će pronaći kontakt e-mail i broj telefona.

LAST_UPDATED2
 
OPĆINA ILIJAŠ
Strategija razvoja
Vizija razvoja
Vodić kroz općinu
Konkursi/Oglasi/Pozivi
Općinsko vijeće
Budžet
Javne nabavke
Plan kapitalnih investicija
Postavite pitanje
Uprava Općine Ilijaš
Mjesne zajednice
Projekat LIFE

E-REGISTAR
administrativnih postupaka

 

 

Javni poziv
 
 
 Prijavni obrazac
 
 
 
 
 

Informacija
o Kreditno Garantnom Fondu Serda

e-uprava
INFO

ADRESA:
126. Ilijaške brigade, br.6
71 380 Ilijaš

TELEFON:
+387 33 58 06 20

E-MAIL:
info@ilijas.ba

RADNO VRIJEME
07:45 - 16:15

RAD SA STRANKAMA:
08:00 - 16:00


 

Sve informacije o Vašim zahtjevima možete dobiti na Info Desk-u (Info Pultu) Općine Ilijaš.

Na Info Desk-u ćete dobiti detaljna upustva, vodiće za ostvarivanje Vaših zahtjeva, kao i tipske obrasce zahtjeva.

Info Desk se nalazi na ulazu u glavnu zgradu Općine Ilijaš.

Više informacija na:
Telefon: +387 33 58 06 20
E-mail: info@ilijas.ba

 

 

Program rada OV Ilijaš

pdfsmall
 Program rada Općinskog vijeća Ilijaš za 2019.godinu

Budžet Općine Ilijaš 2019
.

URBANISTIČKO-TEHNIČKI USLOVI ZA POTREBE RASPISIVANJA JAVNOG POZIVA U SVRHU DODJELE GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA ZA IZGRADNJU INDIVIDUALNIH STAMBENIH OBJEKTA NA LOKALITETU NOVO NASELJE "ALIĆA GAJ" 

Skica

Poster

BROJAČ POSJETA
'
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1114
mod_vvisit_counterJuče1604
mod_vvisit_counterOva sedmica1114
mod_vvisit_counterOvaj mjesec28122