Home Vijesti MZ Mrakovo: Održana edukacija o osnovama pisanja projektnog prijedloga
MZ Mrakovo: Održana edukacija o osnovama pisanja projektnog prijedloga PDF Ispis Email
Autor Nermina Avdukić   
Ponedjeljak, 19 Ožu 2018 12:15

mz mrakovo radionicaU okviru projekta “Edukativne radionice u MZ Mrakovo”, Omladinska organizacija “Iskoristi dan – Carpe Diem” realizovala još jednu besplatnu jednodnevnu edukaciju za mlade o temi „Osnove pisanja projektnog prijedloga“, koja se održala u subotu 17.03.2018. u prostorijama Društvenog centra u Mrakovu.

„Radionica je ispunila moja očekivanja, stekla sam nova prijateljstva i naučila osnove u izradi projekata, koje će mi poslužiti u budućnosti. Posebno sam zahvalna Omladinskoj organizaciji “Iskoristi dan – Carpe Diem“ i UNDP-u, koji su nam omogućili ovakvu vrstu edukacije i to besplatno. Drago mi je da postoje ovakve edukacije za mlade i preporučujem omladini da se uključe i obogate svoje znanje“, navodi Hajrija Đozić, učesnica edukacije.

„Edukacija o osnovama pisanja projekata bila je izvrsna prilika za sve mlade sa područja općine Ilijaš da obogate svoje znanje kako bi unaprijedili svoje lične kompetencije ali i pomogli razvoju same općine. Smatram da mladi ne znaju koliko mogu doprinijeti razvoju svoje sredine te uticati na pozitivne promjene. Obzirom da sam tokom edukacije stekla određeno znanje, nastoja ću, sa skupinom mladih, osmisliti projekat koji ćemo provesti na području općine Ilijaš“, istakla je Amina Gljiva, učesnica edukacije.

mz mrakovo radionica1Omladinska organizacija “Iskoristi dan-Carpe Diem“ kroz projekat Edukativne radionice u MZ Mrakovo nastavit će sa realizacijom radionica za mlade u narednom periodu a sve u cilju unaprijeđenja kapaciteta mladih sa područja općine Ilijaš, navela je Enisa Mešetović koordinatorica projekta.

Aktivnosti “Edukativne radionice u MZ Mrakovo“ realizuju se u okviru zajedničkog projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH”, kojeg finansiraju Vlada Švicarske i Vlada Švedske, a provodi razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH.

LAST_UPDATED2
 
OPĆINA ILIJAŠ
Strategija razvoja
Vizija razvoja
Vodić kroz općinu
Konkursi/Oglasi/Pozivi
Općinsko vijeće
Budžet
Javne nabavke
Plan kapitalnih investicija
Postavite pitanje
Uprava Općine Ilijaš
Mjesne zajednice
Projekat LIFE

E-REGISTAR
administrativnih postupaka

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Informacija
o Kreditno Garantnom Fondu Serda

e-uprava
INFO

ADRESA:
126. Ilijaške brigade, br.6
71 380 Ilijaš

TELEFON:
+387 33 58 06 20

E-MAIL:
info@ilijas.ba

RADNO VRIJEME
07:45 - 16:15

RAD SA STRANKAMA:
08:00 - 16:00


 

Sve informacije o Vašim zahtjevima možete dobiti na Info Desk-u (Info Pultu) Općine Ilijaš.

Na Info Desk-u ćete dobiti detaljna upustva, vodiće za ostvarivanje Vaših zahtjeva, kao i tipske obrasce zahtjeva.

Info Desk se nalazi na ulazu u glavnu zgradu Općine Ilijaš.

Više informacija na:
Telefon: +387 33 58 06 20
E-mail: info@ilijas.ba

 

 

Program rada OV Ilijaš

pdfsmall
 Program rada Općinskog vijeća Ilijaš za 2019.godinu

Budžet Općine Ilijaš 2019
.

URBANISTIČKO-TEHNIČKI USLOVI ZA POTREBE RASPISIVANJA JAVNOG POZIVA U SVRHU DODJELE GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA ZA IZGRADNJU INDIVIDUALNIH STAMBENIH OBJEKTA NA LOKALITETU NOVO NASELJE "ALIĆA GAJ" 

Skica

Poster

BROJAČ POSJETA
'
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas268
mod_vvisit_counterJuče1998
mod_vvisit_counterOva sedmica2266
mod_vvisit_counterOvaj mjesec50266