Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

U subotu omladinski pohod na Kopošiće

 

omladinski pohod na koposiceOmladinska organizacija “Iskoristi dan – Carpe Diem“ uz finansijsku podršku Općine Ilijaš organizuje omladinski pohod na Kopošiće i Srednjovjekovni Grad Dubrovnik u Bosni , 22. juna 2019. godine (subota), koji za cilj ima promociju, upoznavanje i približavanje kulturno-historijskog naslijeđa naše općine među mladima.

Udaljenost od centra Ilijaša do historijskog područja Nekropola sa stećcima u Kopošićima iznosi oko 10 km što je čini idelanom za izlet u prirodi i upoznavanja mladih ljudi sa prirodom te kulturno-historijskom baštinom koje se nalaze u blizi našeg grada. Dolaskom na lokaciju Kopošića, svi učesnici pohoda imat će priliku prisustvovati bogatom kulturnom programu koji su organizivali Općina Ilijaš, udruge i neformalne grupe zainteresirane za istraživanje, zaštitu i promoviranje nacionalnih spomenika, povodom Međunarodnog dana spomenika i spomeničkih cjelina.

Pozivamo sve omladince da nam se pridruže i daju svoj doprinos u promociji kulturno-historijskog naslijeđa općine Ilijaš. Budući da će za sve učesnike pohoda biti obezbjeđena užina i osvježenje neophodno je izvršiti prijavu za učešće popunjavajući obrazac na sljedećem linku:  https://www.surveymonkey.com/r/TQHQ2RF  

Polazak: SUBOTA, 22. juni 2019. godine sa Trga Alije Izetbegovića u Ilijašu. Rok za prijavu je 21. juni 2019. godine do 12:00 sati. Broj mjesta je ograničen.

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem:
E-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
Facebook stranica: https://www.facebook.com/omladinskaorganizacijacarpediem
Telefon: 060 31 06 605
Dobrodošli!

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL